Mexlite

Geplaatst op

Mexlite is een lichtmerk dat het verdient om in de spotlights te staan. Het assortiment van dit merk kan het best omschreven worden als toegankelijk, betaalbaar, gevarieerd en hoogwaardig. Een ‘allemansvriend’, zo kan het merk ook worden aangeduid, want de designs passen perfect in uiteenlopende interieurs. Scherp geprijsd en toch hoogwaardig? Jazeker.

Wat veel mensen niet weten is dat Mexlite behoort tot de Steinhauer-familie. De Mexlite-lijn kan gezien worden als het kleine broertje, waarbij efficiëntie, grote volumes en stijlvolle materialen in handen komen van de topdesigners van Steinhauer. Daarvoor wordt niet ingeboet op de uitstraling, maar prachtige verlichting wel betaalbaar wordt voor veel huishoudens.

Mexlite kopen

Steinhauer familie

Niet alleen qua design is Mexlite een aanrader. Ook wordt er behoorlijk wat creativiteit gebruikt om het assortiment tot stand te brengen. Je zou zelfs wel mogen stellen dat in het Mexlite-assortiment ook soms uitdagende keuzes worden gemaakt. Het lijkt erop dat de creative producers van de Steinhauer-familie de kans krijgen om net wat buiten de gebaande paden te gaan. Dat maakt dit merk uniek en populair.

De armaturen in het assortiment te vinden zijn raken vele stijlen. Zo vindt je verlichting voor klassieke, landelijke en vintage interieurs en is een ander deel van het assortiment juist gericht op de moderne of zelfs industriële look. Populaire en toch tijdloze materialen als hout en metaal voeren de boventoon. Bij de materiaalkeuze staat kwaliteit voorop en daarmee krijgt het de signatuur van Steinhauer, waarbij toch op de kleintjes wordt gelet door grootschalig in te kopen. Mexlite heeft armaturen voor onder meer opbouwspots, vloerlampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen.

Mexlite kopen in Nederland

AlleenmaarLED is al vele jaren het officiële verkooppunt van Mexlite in Nederland en onze lichtspecialisten staan klaar met hulp en advies. Wij kennen de mogelijkheden als geen ander. Is het budget wat lager, maar wil je toch genieten van een stijlvol en prachtig verlicht huis. Vraag onze lichtspecialist dan naar de mogelijkheden van Mexlite of bekijk het assortiment in de webshop.